Diana Klusch (foto) este noul Director de Comunicare al grupului A&D Pharma. Cu o experienta de peste 13 ani in comunicare, marketing si management dobandita la Procter&Gamble, unde de-a lungul timpului s-a ocupat atat de comunicarea pentru marcile P&G, cat si de comunicarea corporate. Ultima pozitie ocupata de Diana Klusch in cadrul P&G a fost de Group External Relations Manager pentru Gillete, Braun si produsele de ingrijire orala din cadrul Procter&Gamble pentru piata din Balcani.

Principalele responsabilitati ale Dianei Klusch in A&D Pharma vor fi dezvoltarea functiei de comunicare din cadrul grupului, precum si dezvoltarea si implementarea strategiei de comunicare pe toate liniile de business: retail, distributie, vanzari&marketing. Pe langa comunicarea corporate si de brand, in responsabilitatile Dianei vor intra si dezvoltarea si implementarea strategiei de comunicare interna in cadrul grupului.

Diana Klusch este economist de profesie si detine o diploma de studii superioare specializate in Comert International la Scoala Superioara de Afaceri din Grenoble, Franta.

Citeste si:

A&D Pharma Holdings N.V. este o societate olandeza de tip holding care controleaza A&D Pharma Holdings S.R.L., una din cele mai mari activitati farmaceutice integrate de distributie, servicii de vanzare si marketing, precum si a vanzarii cu amanuntul a produselor farmaceutice in Romania.

Fondata in 1994, Compania este lider in distributia de produse farmaceutice, servicii de vanzare si marketing pentru medicamente OTC, produse de ingrijirea sanatatii si medicamente eliberate pe baza de prescriptie medicala din Romania, „Mediplus”, si cea mai mare retea nationala de farmacii din Romania, „Sensiblu”.