Puiu Oncescu s-a alaturat echipei de creatie a agentiei de publicitate GAV, pe pozitia de Associated Creative Director, incepand cu luna iunie.
Cu o experienta de aproape doua decenii ani in domeniu, Puiu Oncescu (foto) completeaza echipa de management creativ, alcatuita din Lucian Georgescu si Marius Rosu. Responsabilitatile in cadrul departamentului de creatie vor fi legate in primul rand de gestionarea noilor conturi castigate recent de GAV, dar si de implicare in realizarea proiectelor viitoare.

"Mi-e bine la GAV! Ma bucur din plin de libertatea creativa dupa care tanjeam, iar implicarea mea in dimensiunea manageriala imi reascute simtul strategic si spiritul de organizator. Publicitatea nu este numai lapte si miere, idei doar de dragul ideii sau imaginatie in proportie de 100%, si nimic altceva. Creatia fara un management istet inseamna fix nimic pentru o agentie. Nu am spus-o eu primul, si mai mult ca sigur nu voi fi nici ultimul. Ma bucur ca la GAV le pot imbina cu succes. E o placere sa lucrez cu o echipa indrazneata si pusa pe treaba, formata si dezvoltata de Lucian si Marius”, a declarat Puiu Oncescu, Associated Creative Director GAV.

„GAV are o echipa de creatie extrem de talentata si de tanara in acelasi timp. Simteam nevoia unui balans al "varstei". Puiu Oncescu reprezinta o alegere perfecta, o experienta indelungata (este cel mai vechi inca activ art director al advertising-ului romanesc), dublata de tinerete a spiritului si generozitatea pe care numai o anumita maturitate intelectuala ti le pot da. Ne cunoastem de la inceputurile publicitatii romanesti, avem gusturi, educatie precum si valori umane si profesionale similare. Nu in ultimul rand, "batranul" Puiu reprezinta un reper de incredere pentru Marius, partenerul meu creativ si co-fondator al GAV ", a adaugat Lucian Georgescu, Managing Partner GAV.

Oncescu si-a inceput cariera ca architect, in 1973, facand mutarea spre advertising in 1990, cand a devenit Art&Creative Director la o agentie marocana de publicitate, in Casablanca. In 1993 s-a intors in Romania, lucrand pentru mai multe agentii de publicitate internationale, in calitatea de Creative Director sau Senior Art Director. Domeniile preponderente cu care a intrat in contact din punct de vedere creativ au fost FMCG, corporate identity, telecom, media&entertainment si social.

A absolvit Facultatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” si al Universitatii de Arta “Nicolae Grigorescu”, Facultatea de Design. De-a lungul carierei, a urmat mai multe cursuri de creativitate, management in advertising, productie si presentation skills. Pasiunile sale sunt muzica si SciFi.

GAV (prescurtarea de la Generic Audiovizual SRL) si-a inceput activitatea in anul 2003, impreuna cu atelierul de marketing cultural balkanski, ambele fondate de Lucian Georgescu.

Printre clientii si partenerii actuali ai se numara Brita, Balkan RO, Citroen Romania, Forumul Democrat al Germanilor din Romania (FDGR), Lindab Romania, Mercedes-Benz Romania (Mercedes, Jeep, Dodge), Raiffeisen Leasing, Stefanel, Cramele Halewood, Nicolescu-Agatstein, OBI, Sibiu Jazz Festival si Dakino International Film Festival.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri