On the move: TBS are un Manager de distributie

Turner Broadcasting deschide un nou birou in Bucuresti si o numeste pe Cristina Valasutean in functia de Manager de Distributie.

Turner Broadcasting numit-o pe Cristina Valasutean (foto) in functia de Manager de Distributie, ca lider al echipei de vanzari. Ea va fi responsabila cu operatiunile zilnice si cresterea cifrelor de distributie in Romania, colaborand indeaproape cu Gergana David, Director de Distributie in regiunea Europei Centrale si de Est, cu sediul la Londra. Anterior Cristina Valasutean a colaborat timp de cativa ani cu HBO Romania.

“Suntem foarte incantati de noul birou si consideram ca acum, dupa deschiderea acestuia, putem sa comunicam cu clientii nostri mai rapid si mai direct. Cristina va mentine o relatie apropiata cu partenerii nostri, pentru a ne asigura ca intelegem cat mai clar cu putinta nevoile si asteptarile lor,” a declarat Gergana David.

Turner Broadcasting System (TBS) Europa ofera unele dintre cele mai de succes si mai cunoscute brand-uri de stiri si divertisment din lume – CNN, Cartoon Network, Boomerang, TCM (Turner Classic Movies), Nuts TV si Adult Swim, in aproximativ 100 de tari din Europa, Africa si Orientul Mijlociu. Pe langa canalele sale TV, TBS se situeaza in prima linie a dezvoltarii brand-urilor sale prin Internet, broadband wireless, DVD, e-commerce, merchandising, cinema, publishing si toate celelalte platforme disponibile. Turner Broadcasting System Europe Limited este o Companie Time Warner.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Citește și
O carieră în mijlocul oamenilor: 5 joburi potrivite pentru persoanele sociabile
Setari Cookie-uri