Interamerican are un nou director comercial

Asiguratorul Interamerican Insurance Company, controlat de grupul olandez Eureko, are din aceasta luna un nou director comercial, in persoana britanicului Shaun Russell.

"Din aceasta functie, Shaun Russell va fi implicat in stabilirea si implementarea strategiei companiei", se mentioneaza in comunicatul asiguratorului.

Russell a ocupat functii de conducere in alte companii din grupul Eureko, fiind director comercial al unui fond londonez de pensii, membru al consiliului director al firmei slovace de asigurari Union si director de operatiuni al Interamerican Bulgaria, potrivit prezentarii publicate de companie.

Fostul director comercial al Interamerican, Sanziana Maioreanu, plecase in martie la subsidiara romaneasca a asiguratorului german Signal Iduna.

Compania de asigurari Interamerican Romania a intrat pe piata romaneasca in 1995, ca subsidiara a companiei elene Interamerican, preluata, in 2001, de grupul financiar olandez Eureko Group BV.

Interamerican Romania a incheiat anul financiar 2007 cu un volum de prime brute subscrise de 69,45 milioane lei (20,8 milioane euro), in crestere cu 30% fata de anul anterior, in special ca urmare a avansului puternic - de 159% - pe segmentul de asigurari de sanatate.

Interamerican Fond de Pensii, divizia de pensii private a grupului de pe piata romaneasca, ocupa locul al cincilea pe piata pensiilor private dupa ultima repartizare aleatorie, cu 274.283 de clienti si o cota de piata de 6,36%.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri