ProLogis (NYSE: PLD), cel mai mare proprietar, manager si dezvoltator de spatii de depozitare si distributie, a anuntat numirea lui Marek Mϋller in functia de Leasing Manager pentru Republica Ceha si Slovacia.
Din aceasta pozitie, Marek Mϋller va sprijini si coordona activitatile ProLogis de inchiriere in Slovacia si Republica Ceha, in special in Regiunea Moravia, acolo unde ProLogis dezvolta ProLogis Park Ostrava, un centru de distributie de 98,000 mp.

“Sunt incantat sa ii urez bun venit lui Marek in echipa noastra. Piata regionala de distributie din Moravia este intr-o continua dezvoltare si sunt increzator ca experienta lui Marek din sectorul proprietatilor industriale va contribui la succesul activitatilor noastre de inchiriere din aceasta zona.” a declarat Jakub Pelikán, Vice Presedinte ProLogis pentru Republica Ceha si Slovacia.

Marek se alatura companiei ProLogis dupa ce a detinut pozitia de Industrial Broker in cadrul Colliers International, unde a fost responsabil de activitatile de inchiriere si marketing, castigarea de noi clienti, identificarea unor noi oportunitati de afaceri in domeniul industrial, precum si dezvoltarea relatiilor cu clientii existenti. Inainte de aceasta, Marek a lucrat ca Sales Executive pentru compania Marcus Evans. Marek a absolvit Facultatea de Educatie din cadrul Universitatii din Ostrava.

La 30 iunie 2008, portofolioul ProLogis din Republica Ceha consta in 5 parcuri de distributie amplasate strategic in Praga-Jirny, Praga-Ricany, Uzice, Pilsen-Stenovice si Ostrava, cu suprafata totala de aproximativ 600.000 mp de spatii aflate in proprietate, administrare si in curs de dezvoltare.

ProLogis este cel mai mare proprietar, manager si dezvoltator de spatii de depozitare si distributie, cu operatiuni pe 132 piete din America de Nord, Europa si Asia. Societatea detine 40,4 miliarde $ de active, in proprietate, administrare si aflate in curs de dezvoltare, care includ 50,4 milioane m², in 2.884 proprietati, la 30 iunie 2008.

Printre clientii ProLogis se numara producatori, firme de retail, societati de transport, furnizori de servicii logistice si alte societati cu activitati de distributie la scara larga. Cu sediul in Denver, Colorado, ProLogis are peste 1.500 de angajati in intreaga lume.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri