Sales Consulting a contractat 272.000 de euro de la UE

Firma de recrutare Sales Consulting in parteneriat cu HR Solutions (detinute de aceiasi actionari), Asociatia Club Rotary Parc Cluj si Asociatia Eureka a contractat fonduri structurale europene in valoare de 272.000 de euro, calculate la cursul mediu de 4,22 lei/euro, incheind contract cu AMPOSDRU, autoritatea de management care gestioneaza programul.
Banii vor fi folositi pentru efectuarea a peste 50 de sesiuni de training gratuite ce se vor desfasura in prima parte a anului viitor, pentru 180 de antreprenori, manageri si angajati din IMM-uri.

“Am decis sa aplicam pentru fonduri structurale la sfarsitul anului trecut, cand am constatat o degradare accentuata a piatei serviciilor de resurse umane. In vara anului curent am intocmit si depus dosarul, iar perioada de contractare a durat inca doua luni (august si septembrie). A fost o strategie de mentinere pe piata, venita in completarea deciziilor de eficientizare a costurilor si de crestere a productivitatii angajatilor”, a mentionat Ovidiu Vilceanu, general manager al Sales Consulting.

Pentru a putea demara proiectul, Vilceanu a cerut, conform prevederilor contractuale, o prefinantare de aproximativ 80.000 de euro (30% din valoarea initiala a proiectului).

“Cu aceasta suma speram sa putem sustine training-urile in primele trei-patru luni dupa implementarea proiectului. Avem nevoie de un buget, pentru ca Sales Consulting nu poate sustine in avans, pe cont propriu, un proiect de o asemenea anvergura”.

Training-urile vor fi sustinute de sase angajati ai firmei HR Solutions, divizia de training a Sales Consulting, cu personalitate juridica separata. Pentru intregul proiect Sales Consulting a investit aproape 15.000 de euro, adica 5% din valoarea fondului contractat.

Cu o echipa de 35 consultanti, traineri si asistenti resurse umane in cadrul birourilor din Cluj si Bucuresti, Sales Consulting a atins la sfarsitul anului trecut o cifra de afaceri de 846.000 euro, calculata la cursul mediu de 36,8 lei/euro in 2008.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri