Portalul, numit ExP Advice, News and Discussions (ExPand) ofera studentilor ACCA acces la inregistrari video, note de curs, intrebari de tip grila, precum si bloguri.

Portalul a fost lansat in urma cu o luna, iar, in prezent, studentii ACCA din peste 77 de tari il folosesc deja, in vreme ce peste 85% dintre studentii ACCA din Romania il utilizeaza.

In 2009, furnizorul de servicii de training a lansat pe piata acreditarile CIMA (Chartered Institute of Management Accounting) pentru cei care profeseaza in contabilitatea de management si sunt responsabili de planificare, bugetare, strategie de business si financiara, si CIM, pentru cei care lucreaza in marketing.

ExP Group Romania isi concentreaza activitatea in sase directii importante: management financiar, contabilitate, audit intern, marketing, human capital si risc.

Acreditarile ACCA oferite de firma de training au un pret de circa 11.200 de euro, iar cursurile dureaza cel putin doi ani.

Cei mai importanti jucatori de pe piata locala de training sunt Ascendis, Human Invest, TMI Romania, Trend Consult si Codecs.