Schimbarile de management au afectat toti angajatii companiilor in cazul a 18,6% din respondenti, in vreme ce 23,3% din cei chestionati au afirmat ca schimbarile de management le-au afectat 51 - 99% din angajati.

In 27,6% din cazuri, miscarile manageriale au vizat reorganizarea anumitor departamente, in vreme ce optimizarea proceselor a fost targetata in 19% din situatii.

Zonele de management al talentului si de managementul performantei au fost afectate in doar 5,3%, respectiv 7% din cazuri.

Actiunile intreprinse la nivel de management s-au vazut si in ceea ce priveste posibilitatea angajatilor de a lucra de acasa.

Citeste si:

Astfel, doar 7,2% din respondenti au declarat ca salariatii lor au posibilitatea de a lucra integral de acasa, in vreme 9,3% au spus ca angajatii pot petrece 51-99% acasa pentru a lucra.

Cei mai multi din cei chestionati (63,6%) au spus ca le-au acordat angajatilor 1-30% din timpul de lucru normal pentru a munci acasa.

Studiul a fost realizat in iunie - august 2010 pe un esantion de peste 200 de manageri generali si directori de resurse umane din Romania.