Vrei un post de inginer? Trebuie sa vorbesti engleza si sa stii Catia

Tinerii care vor sa obtina un job de inginer la Akka Romserv, subsidiara locala a grupului francez Akka Technologies, trebuie sa stie, in primul rand, sa opereze in sistemul de operare Catia ver. 5. De asemenea, o limba straina, cum ar fi engleza sau franceza, ajuta foarte mult.

“In primul rand, ne intereseaza absolventii sau cei care urmeaza un master la Politehnica. O conditie obligatorie o reprezinta abilitatea de a lucra cu programul Catia, specific domeniului. De asemenea, ar fi de preferat ca eventualii candidati sa cunoasca si o limba straina, avand in vedere ca lucram cu clienti externi”, spune Elena Leu, manager de resurse umane la Akka Romserv.

Compania a fost prezenta la targul de joburi Angajatori de Top, organizat la sfarsitul saptamanii trecut de grupul Catalyst Solutions, cu activitati in domeniul resurselor umane.

Akka Romserv va angaja cel putin cinci oameni pana la sfarsitul anului, urmand ca la inceputul lui 2010 sa mai deschida inca zece pozitii. Pozitiile deschise sunt de ingineri mecanici in domeniul proiectarii de piese de tip auto, feroviar si aeronautic.

“In ultimele doua saptamani am avut in jur de 30 de interviuri eliminatorii si am selectat 16 candidatii pentru etapele ulterioare in procesul de recrutare. Candidatii trebuie sa arate ca sunt pasionati de ceea ce fac si chiar ii incurajam sa ne vorbeasca despre proiectele pe care le-au avut in timpul studiilor”, precizeaza Leu.

Akka Romserv ofera salarii de circa 400 de euro pe entry level.

Compania, care lucreaza pentru Dacia si Renault pe piata locala, are 90 de salariati, 40 dintre acestia fiind angajati de la inceputul anului.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri