Roche Romania Diagnostics Division anunta o crestere a vanzarilor, in anul 2010, cu 10,2%, comparativ cu anul 2009, la 86,9 milioane de lei, consolidandu-si astfel pozitia de lider pe piata.

"2010 a fost primul an complet de activitate a Diviziei de Diagnostice pe piata din Romania. A fost un an in care ne-am consolidat echipa si portofoliul si ne bucuram ca am reusit sa stabilim relatii de colaborare solide cu partenerii nostri. Speram ca si pe viitor sa pastram trendul initial si sa avem o evolutie pozitiva", a declarat intr-un comunicat de presa Harald Wolf, country manager al Roche Romania Diagnostics Division.

Toate cele cinci domenii de activitate ale diviziei au contribuit la cresterea vanzarilor, dar s-au remarcat in mod special arii precum Imunologia, Coagularea, Chimia clinica si Biologia Moleculara (Cercetare), care au adus o crestere a vanzarilor de 14%.

Pentru 2011, Roche Romania Diagnostics Division estimeaza o cifra de afaceri in jurul a 90 milioane lei, pe fondul lansarii de noi produse, dezvoltarii sistemului privat de sanatate si ca urmare a programelor de screening ce vor fi derulate de Ministerul Sanatatii. 

In anul 2010, au fost lansate teste si aparatura de diagnostic pentru boli infectioase, coagulare, boli cardiovasculare, diabet, precum si instrumente pentru institutele de cercetare.

De asemenea, au fost incheiate parteneriate cu o serie de spitale si clinici private, ce au inclus dotarea a doua laboratoare complet automatizate, de mare capacitate, cu echipamente de inalta calitate si un concept inovator de ansamblu.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
UPS lanseaza noi servicii dedicate sectorului medical