Primul magazin al retailerului suedez H&M va fi inaugurat pe 25 martie, ora 11.00, in AFI Palace Cotroceni Mega Fun, va fi dispus pe 2 etaje, cu o suprafata totala de aproximativ 1.700 de metri patrati si va avea aproximativ 60 de angajati. Pe sistemul “ziua si deschiderea” la doar o zi diferenta va fi deschis si magazinul din Unirea Shopping Center, care va ocupa o suprafata de 2.500 mp si va avea o echipa formata din 80 de angajati.

Deschiderea magazinului H&M din Baneasa Shopping City este planificata pentru 31 martie, iar magazinele din Plaza Romania si Bucuresti Mall se vor deschide pe 8, respectiv 15 aprilie. Primul magazin H&M din afara Bucurestiului se va deschide la Brasov, in Unirea Shopping Center, pe data de 29 aprilie 2011.

In ziua deschiderii fiecarui magazin, primii 100 de clienti vor primi un Fashion Card in valoare de 80 lei, care va putea fi folosit in orice magazin H&M din Romania, a anuntat retailerul.

“Ne bucuram sa anuntam deschiderea a inca patru magazine H&M in Romania in aceasta primavara. Suntem nerabdatori sa ne surprindem clientii din Romania si sa le oferim moda de cea mai buna calitate la cel mai bun pret, atat in Bucuresti, cat si in alte orase”, a declarat Carlos Duarte, county manager H&M pentru Romania.

Citeste si:

Preturile produselor disponibile in Romania vor varia intre 39,30 lei pentru camasi barbatesti si 129,90 lei pentru jachete de femei. Rochiile lungi de vara, jeans-ul si pantalonii pentru femei vor fi disponibili la pretul de 89,90 lei, in timp ce camasile de dama vor costa 59,90 lei.

Compania Hennes&Mauritz AB (H&M) a fost infiintata in 1947, in Vasteras, Suedia. H&M, al treilea mare retailer la nivel mondial, dupa grupul american Gap si Inditex din Spania, detine 2.000 de magazine si 74.000 de angajati. Cea mai mare piata este Germania, urmata de Marea Britanie si Suedia.

Citeste si Cum isi pregateste H&M intrarea in Romania.