Lemet Campina, unul dintre principalii producatori de mobilier din Romania, anunta o dublare a investitiilor in acest an, cu accent pe cresterea capacitatii de productie si consolidarea pozitiei pe piata.

Compania, cu o cifra de afaceri de aproximativ 34 milioane euro in 2010, in crestere cu 6,5 % fata de 2009, va dezvolta in urmatoarea perioada reteaua proprie de 102 magazine sub brandul LEM’s, dar si capacitatea de productie a fabricii de la Campina.

„Ne propunem pentru 2011 sa dublam nivelul investitiilor, directionand fondurile catre dezvoltarea zonei de productie si a lantului de magazine LEM’s. Pana in prezent am investit in fabrica Lemet aproximativ 77 de milioane de lei din fonduri proprii”, a declarat Alexandru Rizea, directorul general al companiei.

Capacitatea actuala de prelucrare a Lemet este de aproximativ 1.200.000 de metri patrati de PAL pe an, pe poarta fabricii iesind anual peste 360.000 de module de mobila.

„In acelasi timp, lucram puternic la noi game de produse, avand in vedere ca exista o inclinatie crescuta a publicului din tara noastra pentru noutate si modernism in zona achizitiilor de mobila”, a adaugat Alexandru Rizea.

Lemet este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata mobilei din Romania, alaturi de Mobexpert, IKEA, kika, Neoset sau Elvila.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si