Compania, cu o cifra de afaceri de aproximativ 34 milioane euro in 2010, in crestere cu 6,5 % fata de 2009, va dezvolta in urmatoarea perioada reteaua proprie de 102 magazine sub brandul LEM’s, dar si capacitatea de productie a fabricii de la Campina.

„Ne propunem pentru 2011 sa dublam nivelul investitiilor, directionand fondurile catre dezvoltarea zonei de productie si a lantului de magazine LEM’s. Pana in prezent am investit in fabrica Lemet aproximativ 77 de milioane de lei din fonduri proprii”, a declarat Alexandru Rizea, directorul general al companiei.

Capacitatea actuala de prelucrare a Lemet este de aproximativ 1.200.000 de metri patrati de PAL pe an, pe poarta fabricii iesind anual peste 360.000 de module de mobila.

Citeste si:

„In acelasi timp, lucram puternic la noi game de produse, avand in vedere ca exista o inclinatie crescuta a publicului din tara noastra pentru noutate si modernism in zona achizitiilor de mobila”, a adaugat Alexandru Rizea.

Lemet este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata mobilei din Romania, alaturi de Mobexpert, IKEA, kika, Neoset sau Elvila.