Casa de avocatura bpv Grigorescu a fuzionat cu avocatii de la Stefanica & Florea.

Procesul de fuziune a fost initiat in luna octombrie a anului trecut si finalizat astazi, 15 martie 2011. Noua societate de avocatura aduce laolalta expertizabpv Grigorescu in drept societar, proiecte, domenii reglementate si litigii si practica exceptionala in litigii, achizitii publice, energie si utilitati detinuta de Stefanica & Florea. Noua entititate va avea sase parteneri .

„Aptitudinile noastre de a oferi consultanta in domeniul energiei si al sectorului public, precum si activitatea in litigii, sunt imbogatite. In plus, aceasta fuziune ne aduce mai multa experienta intr-un spectru larg de domenii de practica si industrii”, a spus Catalin Grigorescu (foto), avocatul coordonator al bpv Grigorescu Stefanica.

Daniel Stefanica, fondator al societatii Stefanica & Florea, se alatura noii societati ce rezulta dupa aceasta fuziune, in calitate de partener. Impreuna cu Liz Minea, el va coordona departamentul de litigii si arbitraj al bpv Grigorescu Stefanica. Cu peste 15 ani de experienta, Daniel Stefanica se va axa in principal pe proiecte de litigii, energie si sector public.

„In ultimii ani ne-am dorit sa ne specializam in domeniul litigiilor, avand la baza cele doua domenii care au fost o traditie pentru noi - energia si sectorul public. Odata cu cresterea complexitatii si amplorii proiectelor pe care le-am desfasurat, am primit solicitari de la clientii nostri de a oferi si consultanta specializata in drept societar, fuziuni si achizitii.(...) Ne-am unit fortele intr-un proces de fuziune discret, in loc sa lucram impreuna numai pe anumite arii”, a spus Daniel Stefanica.

Casa de avocatura bpv Grigorescu a fost infiintata in urma cu cinci ani, iar Stefanica & Florea a fost fondata in 1997.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Drumul de la multinationala la doua businessuri si un exit