Macon si-a bugetat investitii de 4,8 mil. euro in 2011

Grupul Macon si-a bugetat pentru anul acesta investitii de circa 4,8 milioane euro, cea mai mare parte a banilor fiind alocata business-ului de BCA, urmat de cel de var.

"Pentru anul curent avem bugetate investitii de circaa 4,8 milioane euro. Din totalul investitiilor 47% sunt destinate business-ului de BCA, 44% business-ului de var, 7% business-ului de prefabricate din beton, iar 1% business-ului de teracota", a declarat Marius Dumitru Marin, CEO al Macon.

Macon, cel mai mare producator de pe piata locala de BCA, parte a grupului Macon, detinut de fondul de investitii polonez Enterprise Investors, a realizat o cifra de afaceri de 31,5 milioane de euro in 2009, in scadere cu 23,1% fata de valoarea de 41 de milioane de euro din 2008.

Totodata, compania a inregistrat pierderi de 5,5 milioane de euro in 2009, dupa ce in 2008 reusea sa aiba un profit net de 0,7 milioane de euro.

Din grupul Macon fac parte societatile Macon SRL (producator de BCA), Simcor Var (producator de var), Simbeton (producator de stalpi pentru linii electrice aeriene si elemente prefabricate din beton pentru poduri si podete) si Simterac (producator de teracota).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri