Compania Arctic, cel mai important jucator pe piata locala de electrocasnice, are un nou chief financial officer, in persoana lui Marius Stoica, 31 de ani.
Cu o experienta de zece ani in cadrul companiei, Marius Stoica a ocupat anterior functia de finance and reporting manager. El il inlocuieste pe Murat Olcayto, care a fost promovat pe aceeasi pozitie in Germania, dupa expirarea contractului de patru ani in Romania.

Marius Stoica va gestiona activitatea departamentelor contabilitate, trezorerie, buget si raportate, IT si legal, avand in subordine un numar de 34 de angajati.

Stoica este absolvent al Facultatii de Relatii Economice Internationale, din cadrul ASE Bucuresti, promotia 2001. Marius Stoica este de asemenea certificat de catre Asociatia Contabililor Profesionisti (Association of Chartered and Certified Accountants - ACCA), cea mai importanta organizatie mondiala a profesionistilor contabili.

Prezenta pe piata din Romania cu marcile Arctic si Beko, Arctic a finalizat 2009 cu o cota de piata de 35,3%, in crestere cu 4 puncte procentuale comparativ cu 2008. In schimb, compania a afisat un declin al vanzarilor de 22%, pana la 186 mil. euro.

Cititi si Oficial Arctic: Romania duce lipsa de oameni calificati. Meseria de baza este paznic de noapte

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri