Cu o experienta de zece ani in cadrul companiei, Marius Stoica a ocupat anterior functia de finance and reporting manager. El il inlocuieste pe Murat Olcayto, care a fost promovat pe aceeasi pozitie in Germania, dupa expirarea contractului de patru ani in Romania.

Marius Stoica va gestiona activitatea departamentelor contabilitate, trezorerie, buget si raportate, IT si legal, avand in subordine un numar de 34 de angajati.

Stoica este absolvent al Facultatii de Relatii Economice Internationale, din cadrul ASE Bucuresti, promotia 2001. Marius Stoica este de asemenea certificat de catre Asociatia Contabililor Profesionisti (Association of Chartered and Certified Accountants - ACCA), cea mai importanta organizatie mondiala a profesionistilor contabili.

Citeste si:

Prezenta pe piata din Romania cu marcile Arctic si Beko, Arctic a finalizat 2009 cu o cota de piata de 35,3%, in crestere cu 4 puncte procentuale comparativ cu 2008. In schimb, compania a afisat un declin al vanzarilor de 22%, pana la 186 mil. euro.

Cititi si Oficial Arctic: Romania duce lipsa de oameni calificati. Meseria de baza este paznic de noapte