Cele 90 de companii prezente la Angajatori de Top, cel mai mare targ de cariera din tara, vor pune la bataie 2.250 de joburi.
Astfel, fiecare companie va avea o oferta medie de 25 de locuri de munca pentru cei 15.000 de studenti, masteranzi, absolventi sau tineri profesionisti care se estimeaza ca vor participa la targ.

Deloitte Romania, subsidiara locala a uneia dintre cele mai mari companii de audit si consultanta din lume, parte a grupului Big Four (Deloitte, PricewaterhouseCoopers, Ernst & Young, KPMG), este unul dintre cei mai importanti angajatori care va fi prezent la eveniment, in ceea ce priveste oferta de joburi.

Compania si-a propus sa recruteze 50-60 de oameni pentru pozitii de entry-level si 20-30 de auditori sau consultanti cu experienta.

"Specializarile pentru care compania Deloitte angajeaza pe pozitii entry-level pana la sfarsitul anului 2011 sunt audit, consultanta fiscala, servicii legale, insa in functie de evolutia proiectelor pot aparea oportunitati si in alte arii”, spune Silviu Badescu, HR coordinator in cadrul Deloitte Romania.

Compania are circa 350 de salariati pe piata locala.

Un alt nume greu din sectorul de audit si consultanta care va fi veni la targ este Ernst & Young Romania.

"Pentru joburile de junior si entry-level avem 55 de pozitii. La acestea se adauga cele 15 pozitii pentru mid-level si senior, pentru care cautam candidati cu 2-5 ani de experienta”, afirma reprezentantii companiei.

Industriile cu cea mai buna reprezentativitate sunt IT&C – 34% dintre companii, FMCG – 15%, Business Process Outsourcing (BPO) – 14%, inginerie – 13% si consultanta si audit – 8%.

De asemenea, industria IT&C va avea cea mai mare oferta de joburi dintre toate segmentele de business prezente la eveniment.

“Odata cu preluarea ITC Networks de catre Luxoft, una din companiile de varf din domeniul outsourcing-ului in IT, proiectele noastre s-au diversificat de la proiecte exclusiv in domeniul telecomunicatiilor, la proiecte de dezvoltare software pentru servicii financiare, automotive, industria aeronautica. In 2011 intentionam sa angajam peste 200 de specialisti cu competente in C/C++, Java, .Net, Oracle si networking”, afirma Monica Vierita, HR & Operations manager in cadrul Luxoft Romania, subsidiara locala a celui mai mare furnizor de servicii outsourcing IT din Rusia.

Compania a intrat pe piata romaneasca in 2008, dupa ce a achizitionat producatorul de software ITC Networks, din Bucuresti.

Luxoft, care are 540 de angajati in Romania, a recrutat 50 de oameni de la inceputul anului. Un sfert din cele 200 de joburi disponibile sunt destinate juniorilor, 45% candidatilor cu o experienta de nivel mediu, iar restul seniorilor.

De asemenea, Misys International Financial Systems, subsidiara locala a furnizorului britanic de solutii software pentru industria financiara, care are circa 200 de angajati, cauta sa angajeze inca 60 de oameni.

“Misys Bucuresti este principalul centru de dezvoltare pentru solutii software destinate celor mai mari banci de investitii din lume. Pentru a sustine cresterea centrului din Bucuresti, recrutam atat profesionisti din domeniul financiar-bancar pasionati de piete de capital, cat si specialisti in domeniul tehnic orientati catre dezvoltare si suport software. In urmatoarele luni ne dorin sa crestem numarul angajatilor cu aproximativ 30%, insa procentul se poate schimba in functie de strategiile stabilite la nivel global”, afirma reprezentantii Mysis International Financial Systems.

O alta companie care va fi prezenta la targ in incercarea de a-si ocupa cele 30 de pozitii vacante este CallPoint New Europe, operator de call-center.

“Avand in vedere ca proiectele actuale sunt in continua dezvoltare si avem deja noi proiecte pentru care trebuie sa formam echipe, estimam ca vom avea deschise in jur de 30 de pozitii. Totodata, in urmatoarele luni ne asteptam ca peste 100 de persoane sa ni se alature”, declara Silvia Vochita, HR specialist in cadrul companiei.

Targul Angajatori de Top, organizat de Catalyst Solutions, un grup de firme cu activitati in consultanta si recrutare, va avea loc pe 8-9 aprilie, la Sala Palatului din Capitala.

Topul companiilor care recruteaza:

• Luxoft Romania: 200 de joburi;
• Deloitte Romania: 80-90;
• Ernst & Young: 75;
• Misys International Financial Systems: 60;
• CallPoint New Europe: 30
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri