Salans a asistat Romtelecom in achizitia DCS

Casa de acocatura Salans a asistat Romtelecom la incheierea documentatiei privind achizitia activitatii de DTH (Direct to Home) a companiei Digital Cable Systems (DCS).

De indata ce tranzactia va obtine aprobarile necesare, prin aceasta noua achizitie Romtelecom isi va extinde activitatea si isi va mari numarul de clienti pe o piata foarte competitiva, care se misca intr-un ritm rapid.

“Ne bucuram ca am asistat Romtelecom in aceasta tranzactie si suntem increzatori ca transmitem un semnal optimist pentru sectorul de fuziuni si achizitii, si in special pentru piata telecomunicatiilor”, a declarat Claudiu Munteanu-Jipescu, Partener Salans.

Echipa de consultanti juridici Salans a fost coordonata de Bogdan Bunrau, Managing Counsel, alaturi de care au mai lucrat Diana Poputoaia si Raluca Ardelean.

Salans este o firma internationala de avocatura cu peste 750 de avocati si 1.500 de angajati in 22 de birouri. Salans LLP are birouri sau birouri asociate in: Alma-Ata, Baku, Barcelona, Beijing, Berlin, Bratislava, Bruxelles, Bucuresti, Budapesta, Frankfurt, Hong Kong, Istanbul, Kiev, Londra, Madrid, Moscova, New York, Paris, Praga, Shanghai, St. Petersburg, Varsovia.

Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixa de pe piata locala, a semnat in martie cu Digital Cable Systems, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata autohtona de telecomunicatii, contractul pentru preluarea activelor si a bazei de clienti de televiziune prin satelit.

La sfarsitul lui 2010, Akta (brandul prin care DCS opereaza pe segmentul consumer) avea in jur de 180.000 de abonati pentru serviciile de cablu analogic si digital, 70.000 de clienti pentru televiziunea prin satelit (DTH) si 50.000 de abonati pentru cele de telefonie fixa si internet.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »



Setari Cookie-uri