Lukoil Romania a majorat luni preturile carburantilor, cu trei bani pe litru, dupa ce vineri a scumpit benzina si motorina cu sase bani pe litru, ajungand la o crestere cu noua bani pe litru, aplicata si de companiile OMV Petrom (SNP) si Rompetrol.
"Lukoil Romania a scumpit benzina si motorina in doi pasi. Vineri cu sase bani pe litru si astazi, luni, cu trei bani pe litru. De asemenea, in fiecare weekend Lukoil practica preturi cu cinci bani pe litru mai mici decat preturile afisate in fiecare zi de vineri", potrivit datelor companiei petroliere transmise Mediafax.

Pretul benzinei Ecto a crescut de la 5,78 lei pe litru, iar cel al motorinei Ecto Super Diesel a fost majorat la 5,68 lei pe litru. Sortimentele Euroluk 95 si Euro L Diesel au fost scumpite la 5,29 lei si 5,36 lei pe litru.

OMV Petrom si Rompetrol au crescut preturile carburantilor cu noua bani pe litru la sfarsitul saptamanii trecute. In urma cresterii preturilor, unele sortimente de benzina comercializate de cele doua companii au depasit pragul de sase lei pe litru.

Principalele companii care distribuie carburanti sunt OMV Petrom, Rompetrol, Lukoil Romania (subsidiata a grupului rus Lukoil) si MOL (Ungaria).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri