De noua ani, Fastius Curier, unul dintre cele mai perfomante servicii de curierat premium, se dedica exclusiv mediului de afaceri din Bucuresti. Punctul forte al companiei este timpul de livrare foarte scurt.

De exemplu, un pachet trimis prin Serviciul Fastius Prioritar ajunge garantat la destinatie in cel mult doua ore sau mai repede. Aceasta promptitudine se datoreaza experientei acumulate preponderent în Capitala, stiintei de a folosi la maxim resursele disponibile si artei deplasarii rapide prin traficul aglomerat.

Recenta implementare a sistemului de track&trace este inca o dovada a profesionalismului Fastius Curier si a importantei acordate livrarii in siguranta a fiecarei trimiteri.

Inserand codul AWB in aplicatia track&trace, clientii pot urmari in timp real statusul expedierilor. Mai mult, cei care supervizeaza corespondenta unei companii pot obtine detalii despre trimiteri multiple, accesand optiunile avansate ale sistemului cu un nume de utilizator si o parola furnizate de Fastius Curier. Astfel, oferindu-le clientilor transparenta totala, Fastius Curier garanteaza siguranta fiecarui plic sau colet.

Construirea si consolidarea de parteneriate pe termen lung cu mediul de afaceri din Bucuresti sunt directii fundamentale in strategia de dezvoltare a Fastius Curier. Compania castiga increderea si fidelitatea clientilor sai atat prin profesionalismul serviciilor, adaptate solicitarilor fiecarei companii, cat si prin preturi foarte competitive. De altfel, Fastius Curier se mandreste cu faptul ca, de la infiintare, niciun client nu a renuntat la serviciile sale.

„Cosmote, Xerox, Sensiblu. Acestea sunt doar câteva dintre companiile care conteaza pe Fastius Curier. Atat clientilor actuali, cat si celor care ni se vor alatura, le garantez ca se vor bucura la fiecare trimitere de servicii in stilul Fastius Curier: sigure, rapide, eficiente”, spune Ciprian Pulpa, Executive Manager al firmei de curierat.

Mai multe despre Fastius Curier puteti afla pe www.fastius.ro, trimitand un mesaj la office@fastius.ro sau sunand la 021 410.25.35.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si