Dedeman inaugureaza al 23-lea magazin din Romania

Retailerul de materiale de constructii si amenajari interioare Dedeman, cu capital romanesc, deschide joi un magazin la Drobeta Turnu Severin, al 23-lea al retelei la nivel national, in urma unei investitii de 10 milioane de euro.

Unitatea are o suprafata construita de 11.800 de metri patrati, 170 de angajati si va comercializa 45.000 de produse, scrie Mediafax.

"Finalizarea acestei investitii nu inseamna insa si finalizarea programului de extindere din acest an, care face parte din strategia de a acoperi geografic toata tara in urmatorii ani. Aceasta extindere va continua cu deschiderea, in mijlocul verii, a unui magazin in Baia Mare", a declarat intr-un comunicat Dragos Paval, presedintele Dedeman.

Inaugurarea magazinului de la Drobeta Turnu Severin are loc la aproximativ o luna de la deschiderea celui din Cluj-Napoca. Cele doua centre comerciale sunt primele investitii pentru acest an, investitii care vizeaza o crestere a cifrei de afaceri cu 10% fata de anul trecut.

"Dedeman doreste sa mentina ritmul deschiderilor, cu cate 4-5 magazine pe an, pentru a atinge, pana in 2015, un numar de 40 de centre comerciale la nivel national", se mai arata in comunicat.

In 2010, Dedeman a inregistrat o cifra de afaceri de 360 de milioane de euro, in crestere cu 42% fata de valoarea inregistrata in 2009.
Retailerul de materiale de constructii si pentru amenajari interioare Dedeman Bacau este controlat de oamenii de afaceri Dragos si Adrian Paval.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri