Grupul francez Schneider Electric, care furnizeaza echipamente si servicii in managementul energiei, a implementat un sistem integrat de securitate si management in cadrul centrului comercial Sun Plaza din Bucuresti, proiect ale carui costuri se ridica la 1,7 mil. euro.

Solutiile furnizate de Schneider Electric au vizat integrarea sistemului de acces cu celelalte sisteme, alimentarea in siguranta cu energie electrica a echipamentelor cu care este dotata cladirea, precum si monitorizarea consumurilor pe care le au, se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de companie.

Sun Plaza a necesitat o investitie de circa 200 milioane de euro si are o suprafata inchiriabila de 80.000 mp, printre chiriasi numarandu-se: Cora, Baumax, Mobexpert, Flanco, Cinema City, C&A, Zara, Marks and Spencer, New Yorker, Sephora, Bershka, Pull and Bear, Stradivarius si Deichmann.

Proiectul a fost dezvoltat de compania Euro Mediterranee Consulting (EMCT) si Sparkassen Immobilien, divizia de investitii imobiliare a grupului Erste Bank, si a fost inaugurat in luna februarie a lui 2010.

Specializata in managementul energiei, cu operatiuni in peste 100 de tari, compania Schneider are 110.000 de angajati la nivel global. In 2010, compania a realizat venituri din vanzari de 19,6 miliarde de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Primul mall din Romania cu o aplicatie bazata pe realitate augmentata