Solutiile furnizate de Schneider Electric au vizat integrarea sistemului de acces cu celelalte sisteme, alimentarea in siguranta cu energie electrica a echipamentelor cu care este dotata cladirea, precum si monitorizarea consumurilor pe care le au, se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de companie.

Sun Plaza a necesitat o investitie de circa 200 milioane de euro si are o suprafata inchiriabila de 80.000 mp, printre chiriasi numarandu-se: Cora, Baumax, Mobexpert, Flanco, Cinema City, C&A, Zara, Marks and Spencer, New Yorker, Sephora, Bershka, Pull and Bear, Stradivarius si Deichmann.

Proiectul a fost dezvoltat de compania Euro Mediterranee Consulting (EMCT) si Sparkassen Immobilien, divizia de investitii imobiliare a grupului Erste Bank, si a fost inaugurat in luna februarie a lui 2010.

Specializata in managementul energiei, cu operatiuni in peste 100 de tari, compania Schneider are 110.000 de angajati la nivel global. In 2010, compania a realizat venituri din vanzari de 19,6 miliarde de euro.