Motivele demiterii sunt organizarea necorespunzatoare a lucrarilor de intretinere si reparatii din statia Bucuresti Nord, nerespectarea dispozitiilor care prevedeau fluidizarea traficului feroviar in week-end-ul de 1 mai si coordonarea defectuoasa a lucrarilor de reparatii programate in Gara de Nord, ceea ce a dus la pertubarea traficului de calatori", se arata intr-un comunicat al companiei.

Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" SA informeaza ca in cursul noptii de vineri spre sambata s-au desfasurat lucrari de inlocuire a celui mai solicitat macaz din Gara de Nord, macaz care permite circulatia a peste 80 la suta din trenurile care intra si ies din Bucuresti Nord.

Lucrarile de inlocuire si recentralizare a macazului in instalatie a fost finalizata la ora 7.45, iar circulatia trenurilor se desfasoara in prezent in conditii normale atat la sosire, cat si la intrare in Gara de Nord.

Citeste si:

Pana la ora 7.45, 15 trenuri au inregistrat in total intarzieri de 580 de minute.

Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat ii asigura ca toate masurile operative intreprinse de angajatii feroviari au ca principal scop desfasurarea circulatiei feroviare in conditii normale de trafic.