Actionarul societatii nou infiintate este UTI Holdings BV, iar obiectul de activitate include activitati de inginerie si consultanta tehnica.

"Polonia este un centru de putere economica al Europei Centrale, care a dovedit o capacitate admirabila de a rezista recesiunii, in conditiile in care multe tari au fost serios afectate. Si in ceea ce priveste piata de securitate, principalul domeniu de activitate al UTI, Polonia reprezinta un model de stabilitate si maturitate.

UTI este o companie cu 20 de ani de experienta in dezvoltarea de proiecte de securitate atat in Romania, cat si in Italia, Bulgaria, Serbia, Republica Moldova, Ucraina, Uzbekistan, Albania, Yemen, Kuweit", au spus sursele citate.

Citeste si:

Afacerile grupului UTI, cu activitati in securitate, IT, managementul traficului si constructii, au crescut anul trecut cu 16%, la 146 milioane de euro.

Tiberiu Urdareanu detine 60% din UTI Holdings, fondul de investitii AIG Investment Fund are un pachet de 25%, iar restul de 15% este in posesia angajatilor.