Holcim Romania intentioneaza sa investeasca peste 160 milioane euro in perioada 2006-2008, informeaza un comunicat al companiei. Aceste investitii vor fi facute in modernizari ale tehnologiei de productie si pentru cresterea capacitatii de productie, precum si in proiecte privind protectia mediului, dezvoltarea afacerii, sanatatea si securitatea in munca, responsabilitatea sociala si resursele umane.

Investitiile planificate pentru perioada 2006-2008 vor include si cheltuielile prevazute pentru modernizarea tehnologiei de productie a fabricii de ciment din Campulung, modernizare care a inceput in 2005. Investitia privind modernizarea fabricii de ciment din Campulung, care consta in construirea celei mai mari linii de productie a cimentului gri din Romania si a unei noi hale de preomogenizare a materiilor prime, a fost anuntata in octombrie 2005, se ridica la aproximativ 105 milioane euro si este planificata pentru perioada 2005-2008.

Holcim este unul dintre liderii mondiali in productia de ciment, betoane si agregate (nisip si pietris) si in servicii aferente industriei materialelor de constructie, alaturi de Lafarge (Franta) si HeidelbergCement (Germania).

Compania elvetiana este prezenta in mai mult de 70 de tari, operand peste 130 de fabrici de ciment si mai mult de 750 statii de betoane, avand aproximativ 61.000 de angajati. Holcim a fost una dintre primele companii din aceasta industrie care a investit in Europa de Est dupa 1989.

Holcim Romania detine in prezent trei fabrici de ciment in Turda, Campulung si Alesd, 14 statii ecologice de betoane si patru statii de agregate. Holcim Romania are in prezent aproximativ 1.300 de angajati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri