Compania de Transport Feroviar (CTF) Bucuresti a solicitat luni insolventa la Tribunalul Bucuresti, termenul pentru judecarea dosarului fiind vineri, 6 mai, potrivit Mediafax.


In 2009 CTF Bucuresti a avut o cifra de afaceri de 75,07 milioane lei si pierderi de 19,31 milioane lei. Numarul mediu de salariati era de 1.032 de persoane.

Totodata, firma a inregistrat in 2009 datorii de 139,06 milioane lei si creante de 42,56 milioane lei.

Firma este detinuta in proportie de 99,35% de o companie inregistrata in Statele Unite ale Americii, Econo Pacific LLC, si in proportie de 0,65% de o persoana fizica, Gheorghe Talpescu.

Econo Pacific a intrat in actionariatul CTF Bucuresti in 2008 prin achizitia unui pachet de 81,78% din actiuni. Anterior tranzactiei, CTF era detinuta de trei persoane fizice, respectiv Stefan Movila, Luisa Movila si Daniela Movila, si de trei firme (Regaris Prompt, Constructii Feroviare Bucuresti si Umerva).

Compania de Transport Feroviar a fost infiintata in 1998. Firma efectueaza servicii de transport feroviar de marfa, reparatii de vagoane si de locomotive, constructii si reparatii de cai ferate.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri