Societatea Rulmenti SA Barlad, cel mai mare agent economic din judetul Vaslui, va investi peste doua milioane de dolari in India pentru a deschide o noua fabrica de rulmenti, a carei capacitate anuala va fi de 1.500 de tone de produse finite, informeaza Mediafax.
O noua capacitate de productie a societatii Rulmenti SA Barlad va fi data in folosinta in urmatorul an in India, acolo unde societatea barladeana va investi peste doua milioane de euro intr-o fabrica de rulmenti.

Fabrica va avea o capacitate anuala de aproximativ 1.500 de tone de rulmenti si va functiona cu 200 de angajati care vor fi formati de specialisti din Barlad.

"Zilele acestea, am infiintat in India societatea care va functiona pe teritoriul tarii asiatice, urmand sa fie identificata si zona in care va fi construita fabrica. Piata de desfacere in India este una emergenta si de aceea este foarte important sa fim prezenti acolo.

Fabrica isi va incepe productia la mijlocul anului viitor, cu 80 de angajati, urmand ca intr-un an de zile numarul salariatilor sa ajunga la 200, cu o productie de aproximativ 1.500 de tone de rulmenti pe an", a declarat, miercuri, directorul general al SC Rulmenti SA Barlad, Corneliu Pricope.

Fabrica de rulmenti din India va fi a treia capacitate de productie a SC Rulmenti SA Barlad din afara Romaniei, dupa cele doua fabrici care functioneaza in prezent in Turcia si Ungaria.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri