O noua capacitate de productie a societatii Rulmenti SA Barlad va fi data in folosinta in urmatorul an in India, acolo unde societatea barladeana va investi peste doua milioane de euro intr-o fabrica de rulmenti.

Fabrica va avea o capacitate anuala de aproximativ 1.500 de tone de rulmenti si va functiona cu 200 de angajati care vor fi formati de specialisti din Barlad.

"Zilele acestea, am infiintat in India societatea care va functiona pe teritoriul tarii asiatice, urmand sa fie identificata si zona in care va fi construita fabrica. Piata de desfacere in India este una emergenta si de aceea este foarte important sa fim prezenti acolo.

Citeste si:

Fabrica isi va incepe productia la mijlocul anului viitor, cu 80 de angajati, urmand ca intr-un an de zile numarul salariatilor sa ajunga la 200, cu o productie de aproximativ 1.500 de tone de rulmenti pe an", a declarat, miercuri, directorul general al SC Rulmenti SA Barlad, Corneliu Pricope.

Fabrica de rulmenti din India va fi a treia capacitate de productie a SC Rulmenti SA Barlad din afara Romaniei, dupa cele doua fabrici care functioneaza in prezent in Turcia si Ungaria.