Seful clinicilor ON: Vrem sa deschidem 10 filiale anul acesta

Reteaua privata de clinici ON Clinic, cu peste 120 de sucursale la nivel mondial, tinteste pentru acest an deschiderea unui numar total de 10 noi filiale in Romania, au anuntat oficialii companiei.

ON Clinic a deschis, saptamana aceasta, a doua unitate din 2011, la Vaslui, in urma unei investitii cifrate la 150.000 de euro. Noua clinica este cea de-a treia din regiunea Moldovei.

"Ne dorim sa oferim servicii medicale pentru cat mai multi romani, asa ca am decis sa investim in deschiderea a zece filiale in 2011. Inaugurarea de la Vaslui este cea de-a doua din acest an", a declarat Rachmut Moshe (foto), CEO-ul ON Clinic Romania.

Clinica de la Vaslui reuneste trei dintre cele mai importante specializari ale retelei: Proctoline (tratamentul afectiunilor anorectale), Varicoline (tratamentul bolilor venelor) si Clinica ON (tratamentul disfunctiilor erectile), se precizeaza intr-un comunicat de presa.

ON Clinic a intrat pe piata romaneasca in urma cu 14 ani, iar in prezent detine filiale in Bucuresti, Iasi, Timisoara, Sibiu, Craiova, Brasov, Constanta, Baia Mare, Oradea si Piatra Neamt.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri