Romgaz Medias a avut in primele trei luni ale acestui an o cifra de afaceri de 1,18 miliarde de lei (289 milioane de euro), cu 3,8% mai mare comparativ cu intervalul similar al anului trecut, scrie Mediafax.
Producatorul de gaze a consemnat in intervalul ianuarie-martie 2010 un rulaj de 1,14 miliarde de lei.

Profitul net al Romgaz a crescut in perioada analizata cu 46,7%, de la 203,7 milioane de lei la 298,7 milioane de lei (72,8 milioane de euro).

Productia de gaze a scazut a scazut in primul trimestru cu 3,8%, de la 1,57 miliarde metri cubi la 1,51 miliarde metri cubi, in timp ce vanzarile au inregistrat o reducere cu 9%.

Investitiile Romgaz au coborat in primele trei luni cu 32%, la 129 milioane de lei (31,4 milioane de euro), comparativ cu 189,6 milioane de lei in perioada similara a anului trecut.

Romgaz este controlat de stat, prin intermediul Ministerului Economiei, si asigura aproape jumatate din productia de gaze din Romania. Celalalt mare producator este OMV Petrom (SNP).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri