"Incepand cu semestrul al doilea, patronatul va trece la un program de restructurare prin disponibilizarea unui numar de salariati, in vederea indeplinirii indicatorilor economico-financiari prevazuti pentru anul 2011, program elaborat la solicitarea sindicatului si impreuna cu acesta", se arata intr-un raport al Oil Terminal transmis miercuri Bursei de Valori Bucuresti (BVB), conform Mediafax.

La inceputul lunii mai Consiliul de Administratie (CA) al companiei a aprobat reducerea programului de lucru de la cinci zile la patru zile pe saptamana, cu scaderea corespunzatoare a salariilor, pentru a asigura conditiile necesare realizarii indicatorilor prevazuti in bugetul de venituri si cheltuieli pentru primul semestru din acest an.

La 9 mai CA a decis anularea acestei masuri.

Compania mizeaza pentru acest an pe obtinerea unui profit de 3,14 milioane lei, in scadere usoara fata de castigul brut de anul trecut, de 3,6 milioane lei, pe afaceri usor mai mari, de 132,99 milioane lei, de la 132,25 milioane lei.

Citeste si:

Compania este specializata in prestari de servicii privind primirea, depozitarea, conditionarea si expedierea titeiului, a pacurii si a altor materii prime lichide pentru import, export si tranzit.

Ministerul Economiei detine 59,62% din capitalul Oil Terminal. Fondul Proprietatea are o participatie de 10% din titluri, iar diferenta de 30,37% apartine altor actionari.

Titlurile Oil Terminal se tranzactioneaza miercuri la BVB la pretul de 0,2168 lei pe unitate, in urcare cu 0,14%. Compania are o capitalizare de 126 milioane lei.