Grupul austriac Trenkwalder, specializat in furnizarea de servicii de recrutare si leasing de personal, a inregistrat o cifra de afaceri de 5,9 milioane de euro pe piata locala, in primul trimestru, in crestere cu 55% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
"Daca anul trecut cresterea noastra s-a datorat exclusiv serviciilor de angajare temporara, primul trimestru al acestui an ne-a adus o crestere de 201% a veniturilor pe segmentul recrutare, respectiv de 12% a cererii pe segmentul de training de personal. Alaturi de partenerii nostri traditionali, care ne solicita tot mai multe servicii, avem noi clienti care fac eforturi sa isi intareasca echipele”, spune Bogdan Florea, directorul general al Trenkwalder.

De asemenea, compania a intermediat in T1 peste 3.800 de contracte de munca temporara, fata de 2.600, in perioada ianuarie - martie 2010.

Trenkwalder are 70 de consultanti si noua filiale in Romania, la Sibiu, Bucuresti, Pitesti, Oradea, Timisoara, Cluj, Iasi, Arad, Brasov.

Grupul austriac ofera servicii de consultanta in domeniul HR, training si cercetare de piata.

Trenkwalder a intrat pe piata romaneasca in 2006, dupa ce a achizitionat compania Sobis Sibiu.







Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri