Compania urmeaza sa mai livreze materialele aferente inca unui corp de cladire. Investitia totala in constructia fabricii se ridica la 75-85 milioane de euro, iar proiectul se afla in curs de finalizare.

„Lindab Romania a fost aleasa datorita pachetului de servicii propus, care a inclus consultanta in alegerea solutiei, asistenta la ofertare, asumarea proiectarii specializate pentru fatade si a asistentei in santier. [...] Nycomed este primul proiect livrat din Lindab Romania catre Rusia, iar in acest moment mai avem in pregatire inca doua livrari in formula similara”, a declarat Andrei Sulyok, directorul general al Lindab Romania.

Producatorul de materiale de constructii nu se afla la prima livrare de produse in strainatate. Pana in 2008, compania a exportat si in Bulgaria, pentru proiecte din zona industriala.

Citeste si:

Lindab Romania a realizat o cifra de afaceri de 105,6 milioane de lei (25 mil. euro) in 2009, in scadere cu 44% fata de 2008. Declinul vanzarilor a fost compensat de pastrarea profitabilitatii, care anul trecut a fost de circa 1,2 de milioane de euro.

Printre competitorii locali ai companiei se numara Ruukki Romania, ArcelorMittal Construction sau Megaprofil.