Gruia Stoica mizeaza pe comenzi de 25 mil. euro la Grampet

Grupul de transport feroviar Grampet estimeaza ca va incheia in perioada urmatoare, cu companii europene, contracte in valoare de peste 25 de milioane de euro, parteneriatele fiind stabilite la Targul International de Transport si Logistica, organizat la Munchen in perioada 10-13 mai.

"Anul acesta, Grampet Grup intentioneaza sa se extinda pe pietele de transport feroviar si servicii logistice din Austria, Cehia, Slovacia, Turcia si Grecia. Extinderea va conduce la finalizarea proiectului Grampet Grup de a oferi clientilor servicii logistice integrate, prin companiile membre, pe rutele de transport care leaga Marea Nordului de Marea Adriatica si Marea Neagra", se arata intr-un comunicat al grupului.

Grampet este detinut de omul de afaceri Gruia Stoica, acesta avand si functia de presedinte al grupului.

"Capacitatile de care dispunem, faptul ca, spre deosebire de alti operatori, oferim o gama larga de servicii integrate de transport si logistica in domeniul feroviar, dar si solicitarile clientilor din Romania ne-au determinat sa ne extindem si pe alte piete", a afirmat Gruia Stoica in comunicat.

Grupul are activitati, in prezent, in sase state din Europa de Sud-Est si asigura servicii de transport, logistica, reparatii si IT specializat pe segmentul feroviar.

Grampet Grup include 14 companii, cea mai importanta fiind Grup Feroviar Roman (GFR). Cu un parc de peste 13.500 de vagoane si 280 de locomotive, GFR este cel mai mare operator privat de transport feroviar de marfa din Romania. La nivelul intregii piete compania de stat CFR Marfa este cel mai mare operator.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri