Casa de avocatura RTPR Allen & Overy l-a recrutat pe avocatul Cristian Gavrila, care va conduce echipa de litigii si arbitraje.

Anterior, Cristian Gavrila a fost partener in cadrul casei de avocatura Voicu & Filipescu.

Cristian Gavrila, 36 ani, este membru al Baroului Bucuresti din anul 2000 si vorbeste fluent limba engleza.

Cu o experienta internationala dobandita in principal din implicarea in peste 20 de arbitraje solutionate dupa regulile ICC, UNCITRAL Viena, CCIR, Cristian Gavrila s-a remarcat si in plan intern, prin castigarea unor litigii, in special in domeniile concurentei, achizitiilor publice si comunicatiilor.

“Estimam sa dublam, pe termen scurt, numarul de clienti din portofoliul RTPR Allen & Overy in aceasta arie de practica (n.red.: litigii si arbitraje)”, a declarat Cristian Gavrila.

RTPR Allen & Overy a fost infiintata in anul 2004, activand in asociere cu firma londoneza Allen & Overy din 2008. In prezent, entitatea locala are o echipa de 36 de avocati, dintre care patru parteneri - Costin Taracila (managing partner), Victor Padurari, Alexandru Retevoescu si Mihai Ristici.

Domeniile principale de activitate ale RTPR Allen & Overy sunt finantarile, piata de capital, restructurarile si insolventa, fuziunile si achizitiile, concurenta, dreptul muncii, litigiile si arbitrajele, iar intre sectoarele de afaceri - energia, telecomunicatiile, real estate-ul si industria farmaceutica.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si