Anterior, Cristian Gavrila a fost partener in cadrul casei de avocatura Voicu & Filipescu.

Cristian Gavrila, 36 ani, este membru al Baroului Bucuresti din anul 2000 si vorbeste fluent limba engleza.

Cu o experienta internationala dobandita in principal din implicarea in peste 20 de arbitraje solutionate dupa regulile ICC, UNCITRAL Viena, CCIR, Cristian Gavrila s-a remarcat si in plan intern, prin castigarea unor litigii, in special in domeniile concurentei, achizitiilor publice si comunicatiilor.

Citeste si:

“Estimam sa dublam, pe termen scurt, numarul de clienti din portofoliul RTPR Allen & Overy in aceasta arie de practica (n.red.: litigii si arbitraje)”, a declarat Cristian Gavrila.

RTPR Allen & Overy a fost infiintata in anul 2004, activand in asociere cu firma londoneza Allen & Overy din 2008. In prezent, entitatea locala are o echipa de 36 de avocati, dintre care patru parteneri - Costin Taracila (managing partner), Victor Padurari, Alexandru Retevoescu si Mihai Ristici.

Domeniile principale de activitate ale RTPR Allen & Overy sunt finantarile, piata de capital, restructurarile si insolventa, fuziunile si achizitiile, concurenta, dreptul muncii, litigiile si arbitrajele, iar intre sectoarele de afaceri - energia, telecomunicatiile, real estate-ul si industria farmaceutica.