MUTARI SURPRIZA: Seful Coca-Cola Romania pleaca in Japonia/ Mihai Ghyka se muta la Vodafone

Calin Dragan va parasi Coca-Cola Romania, iar Mihai Ghyka, fost director general la Bergenbier, a dat berea pe telefonie mobila.

Calin Dragan (foto sus), cel care a condus timp de peste sase ani operatiunile Coca-Cola Hellenic in Romania si Republica Moldova, va prelua din luna iulie conducerea companiei din Japonia.

In varsta de 43 de ani, Calin Dragan s-a alaturat Coca-Cola Hellenic in urma cu 18 ani, in functia de supervizor de depozit, in Timisoara.

Dragan a lucrat doar in cadrul companiei Coca-Cola, detinand, timp de trei ani, si functia de director comercial in cadrul Coca-Cola Italia.

De la bere in telecom

Mihai Ghyka (foto jos), 39 de ani, fost director general la Bergenbier, va prelua din 20 iunie functia de Chief Commercial Officer Consumer Business Unit in cadrul Vodafone Romania.

El il va inlocui pe Karsten Wildberger, care va pleca din companie si isi va continua cariera cu un nou rol in cadrul Vodafone Group.

Karsten s-a alaturat echipei Vodafone Romania in anul 2006, in pozitia de Chief Financial Officer, si doi ani mai tarziu, a fost promovat Chief Commercial Officer, rol din care a condus toate operatiunile comerciale pe segmentul Consumer.

Vezi aici ce manageri si-au schimbat jobul in ultima saptamana: Top On the Move.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri