Reteaua Regina Maria deschide prima clinica dintr-un mall. Investitia 1,7 mil. euro

Operatorul de servicii medicale private Reteaua de Sanatate Regina Maria a inaugurat o policlinica cu 25 de specialitati in centrul comercial Sun Plaza din Bucuresti, in urma unei investitii de 1,7 milioane euro.

Policlinica Regina Maria Sun Plaza se intinde pe o suprafata totala de 1.000 metri patrati, informeaza Mediafax.

De asemenea, la inceputul lunii iunie, compania a mai deschis o policlinica in zona Lujerului.

"Cu cele doua clinici nou deschise am reusit sa acoperim inca doua zone ale Bucurestiului, intentia noastra fiind de a fi prezenti in toate zonele mari ale orasului. Ne propunem ca pana la sfarsitul anului in cele doua clinici sa atingem un numar de 30.000 de pacienti neabonati", a declarat directorul general al companiei, Wargha Enayati.

El a adaugat ca policlinica Sun Plaza va deservi atat sudul Bucurestiului, cat si spitalele din zona, precum Bagdasar, Sfantul Luca, Sfantul Ioan, Institutul de Boli Neuro-Vasculare, Budimex Victor Babes si Spitalul Judetean Ilfov.

Pana la sfarsitul acestui an, compania va deschide si un spital de obstretica-ginecologie in zona Baneasa din Bucuresti, parte a unui buget de investitii de peste 12 milioane euro alocat pentru 2011.

Reteaua Regina Maria cuprinde in prezent cinci spitale si 23 de policlinici. De asemenea, compania a devenit in octombrie proprietarul bancii de celule stem Stem Health Unirea, prin cumpararea participatiei grupului elen Hygeia.

Compania este controlata de fondul de investitii Advent International, care detine 80% din actiuni. Restul de 20% apartine fondatorului retelei, medicul cardiolog Wargha Enayati.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri