Furnizorul de servicii medicale private Gral Medical, detinut de sotii Georgeta si Robert Serban, va investi, anul acesta, peste 1 milion de euro in extinderea retelei de centre medicale.

Luna aceasta, operatorul de servicii medicale private a inaugurat trei clinici specializate in oncologie in orasele Ploiesti, Pitesti si Focsani, investitia totala cifrandu-se la 600.000 de euro.

Bugetul total alocat expansiunii de anul acesta se ridica la peste un milion de euro, se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Urmatorul centru medical va fi deschis in Craiova, iar un altul - la Galati sau la Brasov.

"Pana la sfarsitul anului vom ajunge la un numar de 25 de centre de diagnostic si tratament fata de 18 in prezent", a precizat Robert Chitan (foto), director de dezvoltare-promovare in cadrul retelei Gral Medical.

In primele trei luni ale anului, compania a inregistrat venituri de 3,5 milioane de euro, cu o crestere de 20% fata de perioada similara din 2010. Estimarile pentru primul semestru indica o cifra de afaceri de aproape 7 milioane de euro.

"Rezultatele financiare se mentin in valorile bugetate avand in vedere ca estimarea pentru perioada urmatoare va fi optimista deoarece vor intra in functiune noile centre deschise", a explicat Chitan.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Mega Image anunță reduceri de preț la legumele din programul Gusturi Românești
Setari Cookie-uri