"Credem ca pana la sfarsitul anului se va dovedi ca aceste estimari au fost mai degraba conservatoare si ca ele au fost chiar depasite", a declarat, intr-un comunicat de presa, Dan Boboescu (foto), administratorul Tamisa Trading.

Potrivit acestuia, primele luni au fost bune, in conformitate cu asteptarile managementului. "Portiunea cea mai consistenta a cresterilor anuale urmeaza, totusi, sa fie inregistrata in a doua jumatate a anului si, in special, in ultimul trimestru", a explicat oficialul.

Tamisa Trading urmeaza sa-si diversifice afacerea intr-un domeniu inrudit, dar nou pentru firma.

Linia de business va fi lansata in urmatoarele saptamani si va avea "o contributie decisiva la vanzarile Tamisa Trading in ultimul trimestru, care urmeaza sa fie duble fata de cele din perioada corespunzatoare a anului 2010".

Citeste si:

Dupa patru ani de pierderi, Tamisa Trading a inregistrat anul trecut afaceri de aproape 37,8 de milioane de lei, in crestere cu 18% fata de rezultatele din 2009, si un profit de 240.000 de lei.

Compania a fost preluata integral anul trecut de Angela Atanasiu si Dan Boboescu (foto) de la un alt distribuitor de medicamente, Montero.

Potrivit celor mai recente date de la Registrul Comertului, Angela Atanasiu detine 50,017% din actiuni, iar lui Boboescu ii revine restul.

Controlata de familia Tudorache, distribuitorul de medicamente Montero, parte a grupului Newarch, a intrat in procedura de insolventa in 2008. In prezent, se afla in proces de reorganizare.