Bostina recruteaza un avocat de la ANAF

Casa de avocatura Bostina si Asociatii a recrutat-o in echipa de avocati specializati in domeniul fiscal pe Oana Scobota, care a lucrat anterior in cadrul ANAF.

“Fluiditatea legislativa in domeniul fiscal a determinat o crestere a volumului de munca in aceasta arie de practica (...) Vom continua sa facem evaluari pe termen lung in ceea ce priveste necesarul de avocati si consultanti”, spune avocatul coordonator Doru Catalin Bostina.

Oana Scrobota a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti in 1997, dupa care a fost consilier juridic in cadrul DGFP Prahova timp de doi ani. In perioada 1999-2001 a fost consilier juridic in cadrul Directiei Generale Juridice din Ministerul Finantelor Publice, iar din noiembrie 2001 si pana in 2003, sef serviciu juridic, coordonand activitatea de reprezentare a intereselor ministerului si ale statului in fata instantelor de judecata si ale organelor de urmarire/cercetare penala.

Intre anii 2004 si 2007, Oana a fost sef serviciu in cadrul Directiei Generale Juridice din ANAF, coordonand activitatea de reprezentare a intereselor ANAF si ale statului in fata instantelor de judecata si ale organelor de urmarire/cercetare penala. Ulterior, in perioada 2008-2009, a coordonat aceeasi activitate din pozitia de director general adjunct. Din 2010 a revenit la functia publica de consilier juridic, tot in cadrul ANAF, Directia Generala Juridica.

De-a lungul acestor perioade, una din principalele activitati profesionale a fost reprezentarea intereselor statului roman si ale MFP/ANAF in fata instantelor de judecata (a Inaltei Curti de Casatie si Justitie si a Curtii Constitutionale, cu precadere) in cauzele de contencios administrativ, civile, penale si comerciale.

Oana Scrobota a obtinut doua diplome de Master - “Managementul institutiilor publice”(2004 - 2005) la Academia de Studii Economice, Bucuresti si “Stiinte penale si criminalistica”(2005 - 2007) in cadrul Facultatii de Drept - Universitatea Ecologica Bucuresti. A mai participat, din partea ANAF, la workshop-ul cu tema “Taxpayer Complaints Procedure", organizat de Intra-European Organization of Tax Administration la Cracovia in 2004 si la seminarul “Strategic Planning and Risk Assessment in Revenue Administration“ organizat de Joint Vienna Institute, la Viena in 2007.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri