CFR Calatori vrea modernizari de 43 mil. lei

CFR Calatori vrea sa incheie un acord cadru pe o perioada de trei ani pentru servicii de modernizare a automotoarelor diesel, valoarea estimativa a contractului fiind de 42,37 milioane lei, fara TVA, potrivit Mediafax.

Acordul cadru va contine contracte subsecvente, urmand ca primul contract sa se incheie la 31 noiembrie, iar celelalte sa fie atribuite la un interval de sase luni. Acordul va avea o valoare minima de 3,75 milioane lei, fara TVA, si maxima de 42,37 milioane lei, fara TVA.

Acordul vizeaza servicii de reparatii pentru automotoarele pe doua osii din seria 900 si pe patru osii din seriile 700 si 1.000, de constructie veche si care nu pot depasi din punct de vedere constructiv viteza de 70 kilometri pe ora.

Finantarea acordului va fi asigurata de la bugetul de stat. Termenul de garantie al lucrarilor este de doi ani.

Modernizarea presupune modificari constructive ale automotoarelor pentru cresterea fiabilitatii, a sigurantei circulatiei, reducerea costurilor de mentenanta si cresterea confortului mecanicului si a calatorilor.

Astfel, vor fi inlocuite motoarele, cutiile de viteza mecanice cu unele automate, montarea unor osii noi, schimbarea unor instalatii si modificarea cabinei conductorului.

Totodata, salonul calatorilor va fi reamenajat pentru a permite cresterea numarului de scaune.

Ofertele pot fi depuse pana la 27 iulie, criteriul de atribuire fiind pretul cel mai mic.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri