Grupul Caroli Foods a anuntat inchiderea fabricii de mezeluri de la Tulcea, in cadrul careia lucrau 170 de angajati, productia urmand sa se concentreze in fabrica de la Pitesti.

"In vederea consolidarii pe termen lung a operatiunilor companiei din Romania, grupul Caroli Foods anunta concentrarea tuturor activitatilor de productie in fabrica detinuta la Pitesti, incepand cu data de 1 iulie 2011", se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Cei 170 de angajati disponibilizati vor beneficia de un program de reconversie profesionala si de consiliere. In total, compania are 1.450 de salariati.

„Prioritatea noastra este de a-i sprijini pe angajatii fabricii din Tulcea sa depaseasca aceste momente dificile, intreaga echipa depunand toate eforturile in acest sens”, afirma Ovidiu Dusleag, director executiv al grupului Caroli Foods.

Incepand cu 1 iulie, toate produsele care erau procesate in cadrul fabricii din Tulcea vor continua sa fie produse la fabrica din Pitesti, se arata in comunicat.

Grupul Caroli Foods a devenit liderul pietei de mezeluri proaspete din Romania prin fuziunea pe plan local cu Campofrio Food Group, liderul pietei de produse procesate din carne din Europa. In prezent, grupul detine un portofoliu format din brandurile Campofrio, Caroli, Maestro, Sissi, Gourmet si Primo.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Rockwool a investit de 50 MIL. euro intr-o fabrica, langa Ploiesti