Managerul Grupului Transavia, Ioan Popa, a declarat ca societatea si-a programat, la inceputul lui 2011, investitii de zece milioane de euro, insa volumul acestora ar putea ajunge la finele anului la circa 13 milioane de euro, investitiile fiind axate in principal pe cresterea rentabilitatii companiei, informeaza Mediafax.

Popa a spus ca se asteapta ca si cifra de afaceri a companiei sa creasca in acest an, la fel cum s-a intamplat si in 2010.

"Nu vreau sa ma hazardez sa dau cifre. Vreau sa avem in acest an o cifra de afaceri si un profit mai mare ca anul trecut", a spus Popa.

Managerul Transavia a adaugat ca in acest an cifra de afaceri ar putea creste cu 10-15%.

Citeste si:

Grupul Transavia, societate cu capital integral romanesc infiintata in 1991, este in momentul de fata, potrivit declaratiilor managerului companiei, Ioan Popa, cel mai mare producator de carne de pui din Romania, avand o cota de piata de 25 la suta.

Transavia are, in prezent, 17 ferme de pui de carne, doua ferme de reproductie, doua statii de incubatie, doua abatoare performante de industrializarea carnii, o fabrica de nutreturi combinate si una dintre cele mai moderne fabrici europene de procesare a carnii.

In 2010, compania a avut o cifra de afaceri de 423,15 milioane de lei (peste 100 de milioane de euro) si un profit brut de 31,3 milioane de lei (aproximativ 7,5 milioane de euro).

Transavia are capacitati de productie in sase judete, avand 1.364 de angajati si o productie anuala de peste 50.000 de tone de carne de pasare si peste 30 de milioane de oua.