Pretul unui meniu este doar 18 lei si include: ciorba, fel principal, desert si chifle. Mai mult decat atat, tu si prietenii tai veti primi bautura gratis (apa plata/minerala), meniu disponibil intre orele 12:00-16:00.

Gradina, atent decorata cu plante exotice, va ofera spatiul propice savurarii preparatelor casei, intr-o atmosfera calda, departe de vacarmul orasului. Cu o capacitate de peste 250 de persoane,locatia pastreaza o parte din aerul regesc al cladirii si din eleganta aristocratica din secolul al-XVIII-lea.

O alta surpriza pe care am pregatit-o special pentru voi este cuptorul cu pizza, situat in imediata apropiere a barului. Asadar, daca doriti sa luati o gustare inainte de masa de pranz puteti incerca Pizza Mediteraneeana, Pizza Prosciutto Crudo, Pizza Vegetariana sau Pizza Rodizio.

Rodizio Garden este locul pe care il alegeti nu doar pentru meniul variat, ci si pentru business-meetinguri, pentru o intalnire cu prietenii, pentru organizarea evenimentelor importante din viata (private & corporate events).

Adresa: Str.I.L.Caragiale, nr 32

Rezervari:0755.041.480 / office@villarodizio.ro

Mihaela Preda/ PR Manager; 0746. 040.510

Meniul este actualizat in fiecaresaptamana si este disponibil pe
Facebook sau pe villarodizio.ro