Rodizio Garden v-a pregatit in aceasta vara un meniu usor si sanatos, recomandabil pentru dupa-amiezile calduroase de vara. Situata in centrul Bucurestiului, in zona Gradina Icoanei, Rodizio Garden va ofera un cadru elegant, plin de bun-gust si naturalete. Aici veti invata ce inseamna sa mancati bine si sa va bucurati de cateva momente de relaxare si de buna-dispozitie.
Pretul unui meniu este doar 18 lei si include: ciorba, fel principal, desert si chifle. Mai mult decat atat, tu si prietenii tai veti primi bautura gratis (apa plata/minerala), meniu disponibil intre orele 12:00-16:00.

Gradina, atent decorata cu plante exotice, va ofera spatiul propice savurarii preparatelor casei, intr-o atmosfera calda, departe de vacarmul orasului. Cu o capacitate de peste 250 de persoane,locatia pastreaza o parte din aerul regesc al cladirii si din eleganta aristocratica din secolul al-XVIII-lea.

O alta surpriza pe care am pregatit-o special pentru voi este cuptorul cu pizza, situat in imediata apropiere a barului. Asadar, daca doriti sa luati o gustare inainte de masa de pranz puteti incerca Pizza Mediteraneeana, Pizza Prosciutto Crudo, Pizza Vegetariana sau Pizza Rodizio.

Rodizio Garden este locul pe care il alegeti nu doar pentru meniul variat, ci si pentru business-meetinguri, pentru o intalnire cu prietenii, pentru organizarea evenimentelor importante din viata (private & corporate events).

Adresa: Str.I.L.Caragiale, nr 32

Rezervari:0755.041.480 / office@villarodizio.ro

Mihaela Preda/ PR Manager; 0746. 040.510

Meniul este actualizat in fiecaresaptamana si este disponibil pe
Facebook sau pe villarodizio.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri