Compania de coletarie si curierat expres DPD Romania (Dynamic Parcel Distribution) a inregistrat in primul semestru afaceri in crestere cu 25% si un profit mai mare cu 17% fata de perioada similara a anului 2010.
DPD Romania, detinuta de compania GeoPost, subsidiara La Poste (Posta Franceza), a avut in primele sase luni o cifra de afaceri de 17,45 milioane lei. Pentru intregul an, compania se asteapta la afaceri in crestere cu 25% fata de anul 2010.

DPD va investi anul acesta 500.000 euro in dezvoltarea capacitatilor logistice, automatizare si implementarea de noi servicii.

DPD Romania este activa pe piata locala din 2008, prin preluarea Pegasus, prima companie de livrari urbane din Romania, infiintata in 1997.

In Martie 2008, GeoPost Yurtici Kargo a achizitionat pachetul majoritar al Pegasus, acesta preluand numele DPD Romania.

In prezent, DPD Romania se numara printre primele 5 companii de curierat rapid si coletarie din Romania, cu peste 500 de angajati (inclusiv francizele), 74 depozite si 12 000 de colete livrate zilnic. DPD Romania are o acoperire nationala in proportie de 100% si efectueaza livrari in peste 220 de tari din intreaga lume.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri