Grupul de firme Romgermed, cu activitati pe piata serviciilor medicale private, a inceput lucrarile la un spital multidisciplinar in Bucuresti, cu 150 - 250 de paturi, pentru care va investi 20 milioane euro, a declarat directorul de dezvoltare al grupului, Marius Manoiu.
Spitalul, care va avea aproximativ 5.000 metri patrati, va fi situat pe Calea Plevnei, scrie Mediafax.

Manoiu a adaugat ca unitatea va fi finalizata la sfarsitul anului 2012 si va avea printre specializari dermato-venerologie, boli de nutritie si diabet, medicina interna, gastroenterologie, ginecologie, fizioterapie si recuperare medicala, chirurgie generala, chirurgie estetica, cardiologie, imagistica, ORL, urologie, laborator clinic si o policlinica, cu 20 de specialitati.

In prezent, compania detine 16 laboratoare si cinci centre medicale. Unitatile medicale deservesc zilnic aproximativ 5.000 de clienti, potrivit datelor companiei.

Compania a investit pana in luna iulie peste doua milioane de euro in retehnologizarea laboratoarelor. Pana la sfarsitul anului, Romgermed vrea sa achizitioneze patru laboratoare si sa deschida mai multe laboratoare proprii.

"Principalele probleme cu care ne confruntam sunt instabilitatea legislativa, accesul pe piata al multor societati si centre medicale care ofera servicii de o calitate indoielnica la preturi de dumping, inflatia si devalorizarea leului fata de moneda europeana. Dar, pentru ca investitiile si strategia grupului Romgermed se axeaza pe termen lung, aceste aspecte nu au avut un impact major", a adaugat Manoiu.

In prezent, grupul Romgermed are circa 500 de angajati si colaboreaza cu peste 1.000 de medici.

Romgermed estima la inceputul anului o cifra de afaceri in crestere cu 40% fata de 2010, cand a rulat 14 milioane de euro, pe fondul extinderii retelei de laboratoare si deschiderii de centre de imagistica si dializa.

Grupul Romgermed este controlat in proportie de 95% de Dorian Sam Schwartz, iar restul de 5% este detinut de Filip Florin Schwartz.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri