Franciza saptamanii - Ofensiva pralinelor belgiene

Compania belgiana Pralibel, producatorul marcii de praline Chateau Blanc, a inceput, prin intermediul master francizatului pentru Romania, selectia partenerilor locali impreuna cu care va configura viitoarea retea nationala de magazine de tip ciocolaterie, informeaza CHR Consulting.

Pralibel si-a facut intrarea in sectorul autohton al delicateselor in anul 2004, iar actualmente distribuitorul sau exclusiv, firma Kdou SRL, are doua magazine proprii in Bucuresti si un magazin in Suceava, acesta din urma functionand in sistem de franciza incepand cu anul 2005. Managementul companiei Kdou se afla in prezent in plin proces de identificare si selectare a potentialilor parteneri, care sa aiba capitalul si capacitatea de a operationaliza la nivel local un astfel de concept de afacere.

Sub aspect financiar, sistemul de franciza Chateau Blanc implica o investitie de aproximativ 25.000 de euro, din care taxa de intrare in sistem este de 10.000 euro, restul fiind suma necesara amenajarii spatiului dupa standardele impuse de identitatea vizuala a magazinelor din retea.

Sursa: http://www.capital.ro/index.php?a=22772&shift=1

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri