TCE Worldwide a ajuns la jumatatea lui 2011 la aproximativ 400.000 euro, iar estimarea cifrei de afaceri pentru sfarsitul anului este de un milion de euro.

“Destinatiile cu cel mai mare rulaj pana in acest moment sunt: Ungaria, Bulgaria, Austria, Germania, Italia sau Marea Britanie, dar si Republica Moldova, iar timpii de transport variaza, de exemplu, de la 2 zile in cazul capitalelor Budapesta, Chisinau sau Sofia pana la 4 zile in cazul Londrei”, a declarat Sorin Sofian, CEO TCE Holding.

Situatia economica internationala face ca o buna parte dintre exportatori sa prefere serviciul Worldwide pe roti.

“Aproape 90 de procente din volumul de marfa pe care l-a transportat TCE Worldwide in 2011 a fost pe roti, restul luand calea aerului. Reasezarea pietei se datoreaza unui cost cu peste 60 de procente mai mic in cazul rotilor, fata de transportul aerian, in conditiile unor standarde apropiate” a mai spus Sofian.

Citeste si:

Serviciul TCE Worldwide este destinat in principal companiilor, insa exista si o nisa constituita din persoane fizice care apeleaza la acest serviciu.

Sistemul european de transport gandit de TCE Holding pentru functionarea serviciului Worldwide este creat prin conectarea mai multor curieri locali la o retea internationala. “De curand a devenit operational si serviciul de containere cu China, unde avem deja volume notabile” a adaugat Sofian.

TCE Holding a incheiat 2010 cu o cifra de afaceri de 19 milioane euro, iar in primele trei luni ale acestui an cifra de afaceri a TCE Holding a fost de 4,9 milioane euro.

In prezent, TCE Holding ofera servicii de curierat express, transport international, depozitare, merchandising.