Rompetrol anunta angajarea domnului Andre Naniche in functia de Director de Operatiuni. Domnul Naniche va avea birourile la sediul TRG din Amsterdam si va coordona operational integrarea activitatilor intregului grup, care astazi se desfasoara in 12 tari, din Federatia Rusa pana in Spania. Domnul Naniche va detine, de asemenea, o pozitie in Consiliul de Administratie al TRG format din 4 persoane (alaturi de presedintele Dinu Patriciu, vicepresedintele Phil Stephenson si vicepresedintele financiar Alex Bucsa).

Domnul Naniche si-a desfasurat activitatea din ultimii zece ani in Comunitatea Statelor Independente (CSI), lucrand pentru British Petroleum si Chevron, unde a detinut mai multe functii.

Responsabilitatile sale au inclus conducerea departamentului BP Downstream pentru compania mixta Sidanco, Director de Integrare Downstream ca urmare a fuziunii TNK-BP si restructurarea departamentului comercial al TNK-BP. in ceea ce priveste activitatea la Chevron, domnul Naniche a facut parte din compania mixta TengizChevoil, lucrand in departamentul Marketing.

Suntem foarte bucurosi sa recrutam pentru Grup pe cineva de nivelul lui Andre si cu experienta sa, a declarat presedintele TRG Dinu Patriciu. Experienta lui de 25 de ani in industria petrolului, in diferite segmente de afaceri si in zone geografice extrem de diferite, il recomanda pentru sprijinirea conducerii Grupului in eforturile de a deveni lider regional in industria de prelucrare si marketing a titeiului.

Vicepresedintele Grupului, Phil Stephenson, isi va muta birourile la sediul Grupului din Amsterdam si va primi si responsabilitatea suplimentara de presedinte al Rompetrol France SAS, compania prin care s-a achizitionat intregul pachet de actiuni (100%) al Grupului Dyneff (cel mai mare distribuitor independent de produse petroliere din Franta). Va continua sa coordoneze deciziile la nivelul Grupului in ceea ce priveste strategia, tranzactiile majore si angajatii pe pozitii cheie ai companiei.

Mi-am petrecut patru ani la Bucuresti, intr-o perioada cand principala noastra provocare a fost sa reusim restucturarea cu succes a activelor cumparate prin achizitii publice sau private in Romania si in regiune spune Phil Stephenson. Provocarea noastra acum este de a construi mai departe pe baza acestui succes, in toate domeniile noastre de activitate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri