Selgros deschide un nou magazin. Afla aici unde

Retailerul de tip angro Selgros Cash & Carry va deschide, la inceputul iernii, un nou magazin, la Constanta, in urma unei investitii de 20 de milioane de euro.

Noul magazin, cel de-al doilea detinut de Selgros in Constanta, va fi amplasat in zona centrului comercial Tom-Mall, de pe bulevardul Tomis, potrivit unui comunicat de presa emis de companie.

Lucrarile de constructie au inceput in august si vor fi finalizate la inceputul iernii acesteia. Magazinul se va intinde pe o suprafata totala de 40.000 de metri patrati.

"Noul magazin va oferi clientilor sai o suprafata de vanzare de aproximativ 10.000 de metri patrati si va fi construit dupa noul concept al magazinelor Selgros care poate fi vazut deja la Constanta Sud (Agigea), Arad, Brasov, Bucuresti - Berceni, Cluj-Napoca, Oradea si Timisoara", se precizeaza in comunicat.

Magazinul va avea un sortiment format din 41.000 de articole alimentare si nealimentare.

Investitia anuntata de companie pentru noua unitate este de 20 de milioane de euro. Prin noul magazin sunt create 260 de locuri de munca.

Intrarea in magazin, ca si in cazul celorlalte, se va face pe baza unei legitimatii care se emit persoanelor juridice si persoanelor fizice autorizate (vanzarea este angro).

Selgros este parte a grupului TransGourmet SE cu sediul in Elvetia. In prezent, Selgros opereaza o retea de 18 magazine la nivel national. Cu acest numar de unitati, compania a raportat afaceri de 3,2 miliarde de lei in 2010 si un profit de peste 100 de milioane de lei.

Selgros a deschis primul magazin din Romania, in urma cu 10 ani, la Brasov.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri