Cu prilejul tragerilor la sorti pentru preliminariile Campionatului European de Fotbal din 2008, Bergenbier le face o surpriza suporterilor Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei, oferindu-le aceeasi bere prietena a fotbalului romanesc, intr-un un ambalaj de colectie. Cutia inscriptionata cu imagini din meciurile Echipei Nationale este lansata pe piata pentru a marca un nou inceput, o noua sansa de calificare la un turneu final pentru Nationala Romaniei.

'Bergenbier ramane acelasi suporter adevarat al Nationalei. Berea fotbalului romanesc a fost, este si va fi alaturi de tricolori, la bine si la greu. Ne-am propus sa le reamintim suporterilor de momentele de glorie ale Nationalei si sa lansam acest ambalaj inovativ. Noua cutie de Bergenbier e un semnal pentru un inceput de drum, spre calificarea la EURO 2008“, spune Mihai Ghyka, Director General al Interbrew Romania.

Fiind editie limitata, noua doza Bergenbier va fi disponibila pe piata numai in primele trei luni ale anului.


Bergenbier este marca a companiei Interbrew Romania, filiala locala a concernului multinational InBev, numarul 1 mondial. InBev mai produce in Romania renumitele marci Stella Artois, Beck’s si Noroc si importa specialitatile belgiene Leffe si Hoegaarden.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
GMP Advertising si WEBSTYLER fuzioneaza