Compania Nationala Loteria Romana (CNLR) va organiza, in prima parte a lunii octombrie, o licitatie pentru lucrari destinate constructiei unui centru de perfectionare in Busteni, contractul fiind estimata la 41,7 milioane de lei (aproximativ 10 milioane de euro), pentru o perioada de 24 de luni, informeaza Mediafax.

"Prin executia constructiei se urmareste imbunatatirea activitatii Loteriei Romane privind ridicarea nivelului de pregatire specifica loteriei precum si perfectionarea continua a tuturor salariatilor intreprinderii. Pentru acest lucru este necesar executarea lucrarilor de constructii si instalatii aferente «Construiri unui Centru de perfectionare pentru instruire a personalului din cadrul CNLR», precum si elaborarea proiectului tehnic si a detaliilor de executie", se arata in caietul de sarcini al licitatiei, publicat pe site-ul e-licitatie.ro.

Centrul de perfectionare va fi construit pe un teren aflat in proprietate CNLR, situat in judetul Prahova, in intravilanul orasului Busteni, pe strada Traian Vuia 14, si are o suprafata de circa 10.000 metri patrati.

"Terenul face parte din UTR 5 - subzona locuinte si functiuni complementare cu caracter predominant de odihna, turism, recreere", se mai spune in caietul de sarcini.

Regimul de inaltime propus pentru centrul de perfectionare este de 4 nivele, suprafata construita la sol fiind de circa 500 metri patrati, iar suprafata totala desfasurata de aproximativ 2.500 metri patrati.

Cladirea va avea un restaurant cu o capacitate de 200 de persoane, o sala de conferinte pentru circa 250 de persoane, 6 sali de curs si o sala multimedia pentru aproximativ 100 persoane, precum si o sala pentru recreere si una pentru expozitii.

"La parter se va ajunge prin intermediul unor scari exterioare placate cu piatra, realizandu-se o ampla terasa cu vedere spre zona impadurita. Spatiile interioare vor fi concepute in asa fel incat sa profite de privelistea spre aval, spre vest prin suprafete mari vitrate, terase si balcoane spatioase", se mai spune in caietul de sarcini.

Centrul de cazare va fi gazduit de o cladire al carei regim de inaltine propus este de 3 nivele, cu o suprafata totala desfasurata de aproximativ 600 metri patrati.

Cladirea va avea living, loc de luat masa, bucatarie si 7 dormitoare cu baie proprie.

Ofertantii vor depune o garantie de participare de 672.000 lei, precum si o declaratie privind cifra medie anuala de afaceri pe ultimii trei ani, de cel putin 67,2 milioane de lei.

Proiectul va fi finantat din surse proprii.

Loteria Romana mai are in derulare doua licitatii in domeniul IT, care insumeaza 55,5 milioane de lei, termenul limita de depunere a ofertelor urmand sa expire in 29 septembrie, respectiv 5 octombrie.

Loteria Romana isi desfasoara activitatea prin intermediul unei retele nationale care cuprinde sediul central, 41 de centre de profit, 942 de agentii proprii si 1.007 agentii mandatare, depozite de valori si casierii (circa 100), depozitul central si depozite de materiale.

In 2010, CNLR a avut un numar mediu de 2.806 angajati si a consemnat o cifra de afaceri de 1,1 miliarde de lei, in scadere cu 22,7%, iar profitul net a coborat cu 19,5%, la 121,15 milioane de lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri